Søgeord

Privatlivspolitik

INDLEDNING

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Cravings.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

DE OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Cravings indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside (dog anonymt via Google Analytics)
  • Gennemfører et køb eller bestilling
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

FORMÅL FOR DATAINDSAMLING

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse eller har brug for at kontakte dig vedr. ordren.

Når du betaler for dit produkt kan vi indsamle dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dignyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (1 år) efter, at du har modtaget din vare. Hvis du er erhvervskunde vil vi gemme oplysninger i op til 5 år.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse og telefonnummer blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Xpressen, med henblik på levering.

Hvis du er fast kunde ved os, så vil dit navn, adresse, telefonnummer og email blive gemt i vores økonomisystem, pt. economics.

Kun få og udvalgte medarbejdere i Cravings har adgang til ovenstående systemer.

ERHVERVSKUNDER

Vi har kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig en god kundeoplevelse som erhvervskunde. Det betyder virksomhedens navn, dit navn, leverings- og faktureringsadresse, telefonnummer, CVR nr. og mailadresse.

COOKIES

Vi indsamler informationer via vores cookies. Se mere i vores cookiepolitik.
Data som vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at kunne forbedre vores hjemmeside til gavn for vores kunder og dig.

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi skal tilsikre er opfyldt. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over vores behandling af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@cravings.dk.